109 zeeschildpadden gevonden op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Op een strand in Similan National Park is een zeeschildpaddennest gevonden met 109 zeeschildpadeieren.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kantoor in Phang Nga vertelde de Phuket Express dat ze op maandag (22 mei) de sporen hebben gevonden van een moederzeeschildpad die was gevonden op een strand op Mueang Island (Si/Fourth Island).

Ambtenaren gingen naar het strand waar ze het nest vonden met daarin begraven zeeschildpadeieren. Er werden in totaal 109 zeeschildpadeieren gevonden in het nest. De eieren zijn verplaatst naar een veilig gebied in de buurt vanwege bezorgdheid over schade door het weer.

Eenennegentig zeeschildpadeieren werden gevonden op een strand in Similan National Park.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.