Brand verwoest huis in Patong, één persoon gewond

FOTO: Sompong

Patong-

Een brand heeft een klein huis in Patong verwoest. Een persoon is gewond geraakt door het inademen van rook.

De brandweerlieden van Patong werden op vrijdag (5 mei) om 00 uur op de hoogte gebracht van de brandth) bij een huis in Soi Kalim 5. Brandweerlieden arriveerden bij het huis met vier brandweerauto's en ontdekten dat het vuur hevig in lichterlaaie stond. De brandweer had ongeveer een half uur nodig om het vuur onder controle te krijgen.

Het vuur sloeg niet over naar nabijgelegen huizen en gebouwen, maar het huis werd verwoest.

Een onbekende persoon raakte gewond door het inademen van rook. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht op het moment van ter perse gaan.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.