Bestuurder gewond na over de kop slaan van een pick-up in Thalang, geeft de schuld aan natte weg

Thalang-

In Thalang is een chauffeur gewond geraakt nadat zijn pick-up over de kop sloeg.

Hulpdiensten werden op zaterdagochtend (20 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Tha Ruea – Mueang Mai Road in het subdistrict Pa Klok.

Ze kwamen ter plaatse en vonden de gekantelde pick-uptruck bij een U-bocht nabij de Pa Klok-tempel.

De bestuurder, alleen geïdentificeerd als de heer Wittaya, 20, had verschillende verwondingen opgelopen. Hij vertelde The Phuket Express dat hij de controle over zijn pick-up verloor en tegen palen en een verkeersbord botste voordat hij omsloeg. Hij gaf de regen en de natte weg de schuld van het ongeval.

De politie van Thalang zet haar onderzoek echter voort voor verdere juridische stappen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.