Twee mensen gewond nadat een pick-up inreed op een minibus in Thalang

Thalang-

Twee mensen zijn gewond geraakt nadat een pick-up inreed op een geparkeerde minibus in Thalang.

De politie van Thalang werd na middernacht (19 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) op Thep Krasattri Road in Sri Soonthorn. Hulpdiensten arriveerden ter plaatse en troffen twee gewonden aan: de bestuurder, de heer Pranit Choowang, 41, en zijn passagier mevrouw Naruemon Watpone, 31. Ze werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. In de buurt vonden reddingswerkers de beschadigde minibus.

Op camerabeelden is te zien dat de chauffeur van de pick-up de macht over het stuur verloor voordat hij tegen de geparkeerde minibus botste.

De politie van Thalang zet haar onderzoek echter voort voor verdere juridische stappen.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.