Twee mensen en hond dood nadat chauffeur van pick-up inrijdt tegen werknemer van elektriciteitsbedrijf in Phuket

Rassada-

Twee mensen zijn dood verklaard nadat een pick-up inreed op een medewerker van de elektriciteitsdienst die met kabels bezig was. Een hond die in de buurt liep, werd ook gedood.

De hulpdiensten werden op vrijdag (11 mei) om 25:19 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Thep Krasattri Road in Rassada, Mueang Phuket. Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde pick-up op de weg te vinden.

Een persoon die een elektriciteitskabelmedewerker was die in de buurt van een hoogspanningsmast liep, werd ter plaatse overleden verklaard. Een bestuurder die vast zat in de pick-uptruck liep ernstige verwondingen op en werd later dood verklaard.

De namen van de overledenen zijn niet vrijgegeven door de autoriteiten van Rassada.

Ter plaatse werd ook een hond dood aangetroffen. De hondeneigenaar zei dat de hond in de buurt liep op het moment van het ongeval en gaf een foto vrij van hun overleden huisdier als eerbetoon, hieronder te zien.

CCTV-beelden in de buurt laten zien dat de chauffeur van de pick-up de controle over zijn voertuig verloor voordat hij tegen de medewerker van de elektriciteitsdienst, houten ladders en een elektriciteitspaal botste.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.