UPDATE: Verdachten betrokken bij moord op Chinese zakenman in Trang aangeklaagd

FOTO: Naew Na

Trang, Zuid –

Drie verdachten die betrokken waren bij de moord op een Chinese zakenman in Trang zijn officieel aangeklaagd.

Onze eerdere verhalen:

Een Chinese zakenman is dood aangetroffen met meer dan 20 steek- en snijwonden in een resort in Mueang Trang.

In Satun zijn drie verdachten gearresteerd die naar verluidt betrokken waren bij de moord op een Chinese zakenman in Trang.

Nu voor de update:

Op donderdagochtend (18 mei) werd een re-enactment gehoudenth) met meer dan 30 politieagenten van het politiebureau van Mueang Trang en het provinciale politiebureau van Trang. Bij hen waren meer dan 20 familieleden van de Chinese zakenman, inclusief zijn kinderen en vrouw, die de re-enactment bijwoonden.

Alleen de heer Natdanai 'J', 22 en de heer Nattaphon 'It', 19, waren aanwezig bij de re-enactment, aangezien de betrokken vrouw een jongere is en om verschillende juridische redenen niet aanwezig was. De re-enactment duurde slechts 20 minuten omdat familieleden van de vrouw van het slachtoffer op het punt stonden de verdachten aan te vallen.

De commandant van de provinciale politie van Trang, generaal-majoor Chaowalit Leangsupong, vertelde de Phuket Express dat de andere verdachte, alleen geïdentificeerd als mevr. Fai, 17, in hechtenis wordt gehouden en ondervraagd in het kinder- en gezinshuis in Trang.

Bij het bloedonderzoek van de Chinese man werden slaappillen en alcohol gevonden. Alle drie de verdachten worden beschuldigd van opzettelijke moord en diefstal.

Alle verdachten is borgtocht geweigerd en blijven op het moment van ter perse gaan in hechtenis.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.