Man zonder shirt gearresteerd omdat hij rondliep met machete in Patong

Patong-

Een man zonder shirt werd betrapt in Patong nadat hij rondliep terwijl hij heen en weer zwaaide met een machete, wat toeristen en lokale bewoners bang maakte.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze vanmorgen (17 mei) op ​​de hoogte waren gebracht van het incidentth) in de buurt van de Suwan Khiriwing-tempel (Patong-tempel).

Ze haastten zich ter plaatse om de shirtloze man te vinden, die rond een machete zwaaide en doelloos door het gebied liep. Buurtbewoners waren bang dat hij een gevaar zou kunnen vormen aangezien er veel toeristen in de buurt zijn.

De man, die psychiatrische problemen heeft en bekend is bij de politie, werd uiteindelijk opgepakt door de politie.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, maar zou waarschijnlijk voor onderzoek worden overgebracht naar een psychiatrische afdeling. De naam van de man werd door de politie achtergehouden vanwege zijn geestelijke gezondheidstoestand.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.