Vuilnisman gewond na botsing met sedan in vuilniswagen in Phuket

Phuket -

Een vuilnisman liep beenletsel op nadat een sedan tegen de achterkant van zijn vuilniswagen botste in Mueang Phuket.

De politie van Phuket City werd net voor middernacht (16 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Chalerm Phra Kieat Rama Road (omleidingsweg) in Rassada.

De politie, hulpdiensten en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en ontdekten dat er een beschadigde sedan vastzat achter op een vuilniswagen. De heer Yao, 48, een Myanmarese staatsburger die maar één naam draagt, een vuilnisman, had verwondingen aan beide benen opgelopen. Hij werd voor hulp naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de vuilniswagen, de heer Narin Jokthong, 42, vertelde de Phuket Express dat hij de vrachtwagen had gestopt terwijl het personeel vuilnis aan het ophalen was. Plots botste een sedan tegen de achterkant van zijn voertuig waar Yao aan het werk was, waarbij Yao gewond raakte en de vuilniswagen beschadigd raakte.

De sedanbestuurder, de heer Piyapong Chimtab, 38, vertelde de stadspolitie van Phuket dat hij naar het verjaardagsfeestje van zijn vriend in Chalong ging. Hij gaf toe dat hij in slaap was gevallen voordat hij de controle over de sedan verloor.

De politie zet haar onderzoek voort voor mogelijke verdere juridische stappen.

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.