Cruiseschip arriveert in Phuket met 2,000 toeristen

Phuket -

Een cruiseschip uit Maleisië met 2,000 toeristen arriveerde bij een pier in Wichit.

Op maandag (15 meith) verwelkomde de chef van het Phuket Marine Office, dhr. Chayapong Pranit, meer dan 2,000 toeristen die aankwamen op het cruiseschip uit Langkawi in Maleisië bij de Phuket Marine Custom Pier in Makham Bay.

Meneer Chayapong vertelde het aan de Phuket Express. “Het eerste cruiseschip sinds 2019 arriveerde in oktober vorig jaar in Patong, nadat de Covid-19-situatie was versoepeld”

Het eerste cruiseschip is aangekomen in Patong.

“Er komen meer cruiseschepen naar Patong en Ao Makham, Phuket. Sinds oktober vorig jaar zijn er meer dan 160,000 toeristen van cruiseschepen die geld blijven genereren naar Phuket. Dit betekent dat toeristen meer vertrouwen hebben in het bezoeken van Phuket”, legt dhr. Chayapong uit.

 

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.