Chinese zakenman dood aangetroffen met meer dan 20 meswonden in een resort in Zuid-Thailand

FOTO: Naew Na

Trang, Zuid-Thailand –

Een Chinese zakenman is dood aangetroffen met meer dan 20 steek- en snijwonden in een resort in Mueang Trang.

De politie van Mueang Trang werd dinsdagmiddag (16 mei) op ​​de hoogte gebracht van het incidentth) in een resort in het subdistrict Tub Tieng.

Zij en hulpverleners kwamen aan bij het resort en vonden het lichaam van een 43-jarige Chinese man (Mr. Zhirui Li) in een badkamer. Hij lag met zijn gezicht naar beneden, droeg alleen een handdoek en zat onder het bloed.

Er werden meer dan 20 steek- en snijwonden op zijn lichaam gevonden, inclusief zijn borst. De politie gelooft dat de Chinese man minstens 12 uur voordat zijn lichaam werd gevonden, was overleden. In de buurt werden talloze lege bierflesjes gevonden, samen met zes ongebruikte condooms.

Medewerkers van het resort vertelden de Thaise politie dat een schoonmaakster vandaag, rond het middaguur, op 16 mei, het telefoonnummer van dhr. Liu belde dat hij aan het personeel gaf toen hij incheckte, aangezien hij niet uitcheckte voor de middag. Nadat niemand de oproep had opgenomen, klopte de schoonmaker op de deur van de kamer en er werd nog steeds niet opgenomen.

De onbekende schoonmaker vertelde de resortmanager dat ze de kamer binnenkwam voordat ze de deur opendeed. Ze vond wat bloed voor de badkamer, maar durfde niet naar binnen en belde een andere medewerker om in de doucheruimte te kijken.

Het lichaam van de heer Liu werd ontdekt en de Thaise politie werd op dit punt gebeld.

Medewerkers vertelden de politie dat de Chinese man de kamer had ingecheckt met iemand die alleen beschreven werd als een 'Thaise vriendin'. Ze gingen maandag (4 mei) om 15:15 uur de kamer binnenth). Zijn mobiele telefoon en een sedan waren verdwenen, omdat ze niet in de kamer of het resort waren gevonden. De politie is nu op jacht naar de Thaise vrouw, maar heeft haar nog niet aan het publiek kunnen identificeren, ondanks het feit dat ze volgens hun verklaringen een solide aanwijzing hebben over haar identiteit.

De politie ontdekte dat de Chinese man een zakenman was die rubber en hout exporteerde naar Trang en nabijgelegen provincies. Volgens het personeel van het resort verbleef hij altijd in dit resort als hij op vakantie was. Hij had ook een huis op het eiland Lanta.

Hij was een ex-pat en had ook een Thaise vrouw uit Trang en drie Thaise kinderen. Zijn vrouw kwam later zijn lichaam bekijken in het resort, maar gaf vanwege haar verdriet geen commentaar op de situatie of de mogelijke identiteit van de verdachte. Haar volledige naam werd ingehouden voor de privacy van de familie.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.