UPDATE: Levenloos lichaam vermoedelijk vermiste Russische toerist gevonden in de zee van Phuket

Rawai-

Het levenloze lichaam van een man waarvan de autoriteiten zeiden dat het dat zou kunnen zijn van een Russische toerist die vermist was nadat hij door sterke golven in zee was gegooid, werd gevonden in Phuket water vandaag, 14 mei.

Eerst ons vorige verhaal:

Drie Russische toeristen zijn gered, terwijl een andere nog steeds wordt vermist nadat een van hen door een golf werd geraakt en in zee spoelde tijdens het maken van selfies bij Prom Thep Cape in Rawai.

Nu voor onze update:

Het lichaam van een blanke mannelijke buitenlander, alleen gekleed in een zwarte korte broek, werd vandaag, 12 mei rond 50:14 uur, ontdekt door een lokale visser, meldde de Phuket Rescue Foundation.

Het werd drijvend gevonden op ongeveer 150-200 meter van de Laem Daeng-klif nabij Kalim Beach in het Patong-subdistrict van het Kathu-district, Phuket. Het reddingsteam ging op zoek naar het lichaam en bracht het met een rubberboot aan land op Yanui Beach in het Rawai-subdistrict van het Mueang-district.

Hoewel de identiteit van de overledene momenteel onbekend is, dachten reddingswerkers dat het toebehoorde aan een ongelukkige Russische toerist, de heer Iurii Smoian, die vermist was nadat hij door sterke golven van zijn boot in de wateren van Phuket was gegooid. De man maakte naar verluidt een selfie met zijn vrienden voordat de zaken rampzalig werden, vertelde burgemeester Aroon Solos van Rawai op zaterdag 13 mei aan The Phuket Express.

Het lichaam werd vervoerd naar het Vachira Phuket Hospital voor een grondig onderzoek om de doodsoorzaak vast te stellen. De autoriteiten van Phuket werken samen met de Russische ambassade om de man op het moment van schrijven te identificeren.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.