Man uit Myanmar gearresteerd met 82 methamfetaminepillen in Thalang

Thalang-

Een man uit Myanmar werd gearresteerd met 82 methamfetaminepillen in Thalang.

De heer Bancha Tanuin, de chef van het Thalang-district, vertelde de Phuket Express dat op vrijdag (12 mei).th) agenten arresteerden de heer So Win, 42, een Myanmarese staatsburger in een werkkamp in het subdistrict Thep Krasattri. Bij hem werden 82 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Thalang gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Hij testte ook positief in een urinedrugstest.

*****************************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.