UPDATE: Een Russische toerist wordt nog steeds vermist in de zee van Phuket na een selfie-ramp

Rawai-

Drie Russische toeristen zijn gered en een andere wordt nog steeds vermist nadat een van hen door een golf werd geraakt en in zee spoelde tijdens het maken van selfies op de Prom Thep Cape in Rawai.

Ons vorige verhaal:

De hulpdiensten zijn op vrijdag (12 mei) op ​​de hoogte gebracht van het incidentth) aan het einde van de Prom Thep Cape. Zij en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en troffen drie buitenlandse toeristen in zee aan. Ze werden snel uit het water gered.

Nu voor de update:

De burgemeester van Rawai, Aroon Solos, vertelde de Phuket Express dat er op vrijdag (12 mei) een zoekcentrum was opgezetth) in de buurt van de Prom Thep Cape. De vier mannelijke Russische toeristen werden door de toeristenpolitie van Phuket geïdentificeerd als

1.Dhr. Iurii Smoian (vermist)

2.Dhr. Lev Malakhov (geblesseerd)

3.Dhr. Nikita Siasegov

4.Dhr. Konstantin Achmetzjanov

Hun leeftijd varieert van 32 tot 35 jaar. De zoektocht werd vanmorgen (13 mei) voortgezetth).

Volgens Aroon waren de vier mannen selfies aan het maken voor hun sociale media-profielen op Rawai Beach toen een plotselinge golf de afgeleide groep van achteren trof, waardoor ze neersloegen en de zee in. Drie van de mannen werden gered terwijl meneer Smoian vermist bleef.

*****************************************

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.