Het Kradan-eiland in Trang met 's werelds beste strand wordt tijdelijk gesloten

Trang-

Het Kradan-eiland in Trang, dat het beste strand ter wereld heeft, zoals gekozen door een populaire reiswebsite, wordt volgende maand tijdelijk gesloten voor een jaarlijks herstel van het milieu.

Het Hat Chao Mai National Park in Trang kondigde eerder deze maand de sluiting aan. De jaarlijkse tijdelijke sluiting van het zeetoerisme is vanaf 1 juni voor vier maandenst tot september 30th, 2023. Vier eilanden in het nationale parkgebied, Mook Island, Kradan Island, Waen Island en Chuek Island, zullen tijdelijk worden gesloten.

Op 1 oktober gaan deze eilanden weer openst, 2023. De sluiting is voor herstel van het milieu en vanwege het zuidwestelijke moessonseizoen dat niet geschikt zal zijn voor maritiem toerisme.

Het hoofd van het nationale park, de heer Parit Narasaritkun, nodigt zowel Thais als buitenlandse toeristen uit om Kradan Island te bezoeken voor de sluiting. Het eiland heeft 's werelds beste strand dat is opgenomen in de Top 100 Beaches on Earth-ranglijst gepubliceerd door de wereldbeachguide.com website. De onderwatergebieden op het eiland staan ​​ook bekend om het duiken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.