Russische toerist vermist na geraakt te zijn door een golf tijdens het maken van een selfie op Prom Thep Cape in Phuket

Rawai-

Drie Russische toeristen zijn gered terwijl een andere nog steeds vermist is nadat een van hen werd geraakt door een golf en door golven in de zee spoelde tijdens het maken van een selfie op de Prom Thep Cape in Rawai.

De hulpdiensten zijn op vrijdag (12 mei) op ​​de hoogte gebracht van het incidentth) aan het einde van de Prom Thep Cape. Zij en de Phuket Express arriveerden ter plaatse en troffen drie buitenlandse toeristen in zee aan. Ze werden snel uit het water gered.

Ze vertelden de hulpdiensten dat het Russen op vakantie waren. Ze gingen de zee in om hun vriend te helpen die een selfie-sessie deed voordat hij door een golf werd geraakt en in zee werd weggespoeld. Hun vriend verdween in de oceaan voordat de Russische toeristen de lokale bevolking om hulp riepen en er werd gezocht.

De zoektocht was aan de gang op het moment van ter perse gaan en de naam van de Russische toeristen werd op het moment van ter perse gaan door de relevante wetshandhavers achtergehouden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.