Britse man gearresteerd nadat hij een Tuk Tuk-taxichauffeur in Phuket had aangevallen – VIDEO

Patong-

Een Britse man is gearresteerd nadat hij een Tuk Tuk-taxichauffeur had geslagen nadat hij en zijn vrienden tegen de geparkeerde taxichauffeur in Patong, Phuket, botsten.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat dinsdagavond laat (9 mei).th), deed een Tuk Tuk-taxichauffeur, de heer Armin Longklang, aangifte bij de politie van Patong. Armin vertelde de politie dat een motorrijder in Patong tegen zijn geparkeerde Tuk Tuk aanreed. De rijder was met een kleine groep andere jonge buitenlandse rijders, geen van hen droeg een helm en zag er agressief uit, volgens Armin en camerabeelden.

De camerabeelden lijken te laten zien dat er een verbale woordenwisseling plaatsvond tussen een groep buitenlandse motorrijders en Armin, die vergoeding wilde voor de schade aan zijn voertuig. Terwijl hij verbaal het incident en de kosten van de schade besprak, is op video duidelijk te zien hoe een buitenlandse rijder in een zwart shirt van zijn motor stapt en Armin verschillende keren in de zijkant van het hoofd slaat, waardoor Armin verblind raakt.

De verdachte en zijn vrienden vluchtten vervolgens op hun motoren toen verschillende getuigen probeerden hen ervan te weerhouden te vluchten.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat op woensdag (10 mei).th) vond de politie dat de buitenlandse motorrijder geïdentificeerd was als MR. HOBAN JACK MARK PAUL, Brits staatsburger uit Manchester. Hij verbleef in een hotel in Kata en was op vakantie.

De politie vond de heer PAUL voor het hotel in kwestie die aanvankelijk probeerde weg te lopen voor de politie, maar uiteindelijk werd gepakt. De politie legde meneer Paul uit waarom hij werd gearresteerd en meneer Paul stemde ermee in om naar het politiebureau van Patong te gaan.

De Tuk Tuk-taxichauffeur, Armin, bevestigde aan de politie dat meneer Paul de motorrijder was die hem sloeg.

De politie van Patong zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen en Paul zat op het moment van schrijven in hechtenis met meerdere aanklachten, waaronder verzet tegen arrestatie en mishandeling.

Bij een ander verkeersongeval deze week, a buitenlandse motorrijder werd boos nadat een taxichauffeur naar hem toeterde voordat de buitenlander naar verluidt zijn middelvinger liet zien en de taxiauto met zijn vuist sloeg voor een beroemde nachtclub in Kamala.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.