Elf mensen gewond na ongeval met minibusje in Phatthalung

FOTO: Nitikorn Kongnookaew

Phattalung –

Een bestuurder heeft ernstige verwondingen opgelopen terwijl 11 passagiers lichte verwondingen hebben opgelopen nadat een minibusje in Pabon op een vrachtwagen met aanhangwagen botste.

De politie van Pabon werd op dinsdag (9 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongeval op de Trang – Song Khla Road. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om de beschadigde minibus op de weg aan de achterkant van de vrachtwagen met aanhanger te vinden.

In de minibus vonden reddingsteams de bestuurder, de heer Sirichai Soosoe, 48, die ernstige verwondingen had opgelopen.

Elf passagiers hadden lichte verwondingen opgelopen: acht vrouwen, twee mannen en een vijfjarig meisje. Ze werden naar nabijgelegen ziekenhuizen gebracht.

Mevr. Nawarat Suwannakan, die een van de passagiers van de minibus was, vertelde de Thaise media dat de bestuurder van de minibus erg hard reed vanuit Trang.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Warakorn Mueanwai, 48, verklaarde tegenover reddingswerkers dat hij zijn vrachtwagen net een minuut voor de crash aan de kant van de weg had geparkeerd.

De politie van Pabon zet haar onderzoek naar het ongeval voort voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.