Woede-incident tussen buitenlander en taxichauffeur in Kamala, Phuket trekt online virale aandacht

kamala-

Een buitenlandse motorrijder werd boos nadat een taxichauffeur toeterde voordat de buitenlander naar verluidt zijn middelvinger liet zien en met zijn vuist de taxiauto raakte voor een beroemde nachtclub in Kamala.

Het incident werd naar verluidt vastgelegd op een virale video.

De taxichauffeur, alleen geïdentificeerd als de heer Adisak, vertelde de Phuket Express dat hij dinsdagavond (9 mei) aangifte heeft gedaan bij de politie van Kamala.th). Hij vertelde de politie dat hij zijn taxi had geparkeerd en op klanten wachtte voor een beroemde nachtclub in Kamala.

Er was een mannelijke buitenlandse motorrijder die zijn motor stopte voor zijn taxi. Meneer Adisak toeterde met zijn claxon om hem te vragen uit de weg te gaan om hem niet te blokkeren.

De niet-geïdentificeerde buitenlandse bestuurder werd toen naar verluidt boos voordat hij zijn middelvinger aan Adisak liet zien en met zijn hand tegen het raam van de taxi sloeg. De motor van de buitenlander botste ook tegen de rechterdeur van de taxi en veroorzaakte schade.

De buitenlandse motorrijder snelde toen weg, maar de politie van Phuket bekeek camerabeelden in een poging de buitenlandse man op te sporen voor ondervraging.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.