UPDATE: Arrestatiebevel uitgevaardigd voor verdachte nadat kruidenier was doodgestoken in zijn eigen kruidenierswinkel in Phuket

Phuket -

Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd voor een verdachte uit Phatthalung nadat hij naar verluidt een plaatselijke kruidenier had neergestoken in zijn eigen kruidenierswinkel in Phuket Town na een vermoedelijk geschil met een voormalige klant.

Ons vorige verhaal:

De politie van Phuket City werd op zaterdag (1 mei) om 30 uur op de hoogte gebracht van het incidentth) bij een lokale Thaise kruidenier op Sri Saena Road in het subdistrict Talad Yai.

Nu voor de update:

Dat vertelde kapitein Wichit Nokkaew van de politie van Phuket City op 6 mei aan de Phuket Expressth, vaardigde de provinciale rechtbank van Phuket een arrestatiebevel uit voor de heer Tarapong 'Jack' Nepbua, 34 uit Phatthalung. Hij wordt beschuldigd van het aanvallen van een andere persoon en het veroorzaken van een dood in een openbare ruimte door het gebruik van een mes.

Kapitein Wichit vertelde de Phuket Express dat Jack na het incident naar zijn geboorteplaats in Phatthalung was ontsnapt.

Op het moment van schrijven is de politie van Phatthalung nog steeds op zoek naar de verdachte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.