Kleine boten in Phuket mogen de komende dagen niet de zee op

Phuket -

Het Phuket Marine Office heeft een waarschuwing afgegeven die kleine boten de komende dagen zal VERBODEN om havens naar open zee te verlaten.

Het hoofd van het Phuket Marine Office, de heer Nachapong Pranit, vertelde de Phuket Express dat volgens de Thai Meteorological Department (TMD) tijdens 11 meith tot mei 14th er valt zware regenval met sterke golven in de Andamanse Zee tot vier meter hoog in open zee of meer dan vier meter hoog in een onweersgebied.

Het Phuket Marine Office heeft een waarschuwing afgegeven aan bootkapiteins om voorzichtiger te zijn bij het reizen op zee. Vanaf 13 mei mogen kleine boten met een lengte van minder dan 11 meter VERBODEN zijn om havens in open zee te verlatenth tot mei 14th2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.