Duizenden mensen verwelkomen Prayut Chan-O-Cha op verkiezingsbijeenkomst in Phuket

Phuket -

Meer dan 12,000 mensen in Phuket verwelkomden Prayut Chan-O-Cha en zijn partij om zijn hoop op herverkiezing te promoten.

Op zondag (7 meithKandidaat-premier Prayut Chan-O-Cha en zijn team voor de United Thai Nation Party kwamen aan in Saphan Hin, waar ze werden verwelkomd door meer dan 12,000 mensen in Phuket die hem en de partij steunden.

Prayut zei op het podium in een zuidelijk dialect: 'Ik heb de Phuket-mensen in het zuiden gemist (Kid Tueng Jang Hoo). Ik eet graag Phuket-eten omdat het erg lekker is (Roi Jang Hoo). Ik ben erg blij om te zien dat veel mensen in Phuket me verwelkomen.”

Prayut promootte zichzelf en zijn team. Hij zei: “In het verleden had ik ermee ingestemd om de 'Phuket Sandbox' te openen tijdens de Covid-19-situatie, omdat ik er zeker van ben dat Phuket een van de beste toeristische steden ter wereld is. Bovendien zal Phuket Expo 2028, waarin Phuket de gastheer wil zijn, een betere toekomst zijn voor Phuket.”

Het toekomstige beleid van zijn partij, de United Thai Nation, is gericht op het ondersteunen van mensen in Phuket om een ​​beter leven te krijgen en het toerisme te ondersteunen.

De algemene verkiezingsdag is zondag 14 mei.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.