Stembureaus in Phuket zien grote menigten vroege kiezers

Phuket-

Stembureaus in Phuket zagen ondanks de hitte grote menigten vroege kiezers.

De vervroegde stemming in de provincie Phuket werd gekenmerkt door een bedrijvige en uitzinnige sfeer in de vroege ochtend. Het Provinciehuis, dat was aangewezen als stembureau voor kiezers uit nabijgelegen provincies, stroomde over van de kiezers, voornamelijk mensen in de werkende leeftijd en jongeren die vroeg hun stem wilden uitbrengen.

Als gevolg hiervan was er een grote verkeersopstopping op de wegen die naar het stembureau leidden, waardoor veel mensen hun voertuigen op een afstand van het station moesten parkeren.

Phuket heeft zijn stembureaus voor kiezers uit omliggende provincies verdeeld in drie kiesdistricten. Kieskring 1 bevindt zich in het Provinciehuis, met 15,759 geregistreerde kiezers. Kiesdistrict 2 bevindt zich in Suan Sri Phuwanat Park in het subdistrict Wichit, met 5,858 geregistreerde kiezers. Ten slotte bevindt kiesdistrict 3 zich op de Choeng Talay Wittaya School met 7,342 geregistreerde kiezers.

De Phuket Express interviewde enkele kiezers en kreeg te horen dat ze ervoor kozen om 's ochtends te stemmen omdat het nog koel was, en ze wilden hun stem uitbrengen voordat ze naar hun werk gingen of hun kinderen mee op reis namen.

Ze drongen er ook bij ambtenaren op aan om voor verkeerscontrole te zorgen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.