Vrouw gearresteerd in Phuket wegens betrokkenheid bij grootschalige meth-inbeslagname in Zuid-Thailand

Phuket -

In Phuket is een vrouw gearresteerd omdat ze naar verluidt betrokken was bij het illegale bezit van vier kilo crystal methamphetamine en 400,000 methamfetaminepillen in Nakhon Si Thammarat.

De politie heeft een vrouw gearresteerd die ze alleen identificeerden als mevrouw Jaruwan in de buurt van een buurtwinkel in Talad Yai, Mueang Phuket.

De arrestatie kwam nadat de politie in Nakhon Si Thammarat voor het eerst een man arresteerde die ze alleen identificeerden als Mr. Phonchai met vier kilo crystal methamphetamine en 400,000 methamphetamine-pillen eerder deze maand na een tip.

De politie die de grote inbeslagname van drugs onderzocht, kwam er later achter dat mevrouw Jaruwan de vriendin van meneer Phonchai is en naar verluidt betrokken was bij de zaak.

Mevr. Jaruwan werd gevonden terwijl ze zich verstopte voor de autoriteiten in Phuket en probeerde te ontkomen aan gevangenneming. Ze werd teruggebracht naar het politiebureau van Tha Sala in Nakhon Si Thammarat om te worden geconfronteerd met talloze aanklachten in verband met de oorspronkelijke inbeslagname van drugs.

***************

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.