Eieren van zeeschildpadden gevonden op het strand van Phang Nga

Phang Nga-

Eieren van zeeschildpadden zijn gevonden op een strand in het district Khura Buri.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kantoor in Phang Nga vertelde de Phuket Express dat ze op donderdag (4 mei) door een dorpshoofd op de hoogte waren gebracht dat de sporen van een moederzeeschildpad waren gevonden op een strand in de Koh Phra -Thong onderdistrict.

Ambtenaren gingen naar het strand waar ze het nest vonden met daarin begraven zeeschildpadeieren. Het gebied werd niet beïnvloed door zeewater of slecht weer. Het nest zal door de relevante autoriteiten worden gecontroleerd totdat de eieren uitkomen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.