Buitenlander op heterdaad betrapt op poging om cannabis te stelen uit winkel in Patong

Patong-

Een buitenlandse toerist werd op heterdaad betrapt toen hij naar verluidt cannabis probeerde te stelen in een buurtwinkel in Patong.

Lokaal nieuws meldde deze week met wat camerabeelden van een buurtwinkel aan de Rat Uthit 200 Pi Road in Patong nabij de OTP-markt.

De onbekende mannelijke buitenlandse toerist was duidelijk te zien op de camerabeelden. Hij werd gezien terwijl hij cannabis uit een kraam pakte voordat hij het in zijn tas stopte.

Helaas liet hij er per ongeluk wat van vallen voordat de winkelverkoper het besefte. De buitenlandse toerist heeft de gestolen cannabis teruggegeven aan de verkoper.

De verkoper vertelde lokale media echter dat ze geen juridische stappen hebben ondernomen met de toerist.

Desondanks werden de camerabeelden later vrijgegeven als afschrikmiddel voor andere mogelijke dieven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.