Lichaam drijvend gevonden nabij het eiland Pha Ngan, mogelijk buitenlander

Pha Ngan-eiland, Surat Thani –

Een lichaam vergelijkbaar met dat van een buitenlander werd gevonden in de buurt van het eiland Pha Ngan in Surat Thani.

Een foto van het lichaam en de locatie van het lichaam is donderdag (4 mei) op ​​het Facebook-account van de lokale overheid van Koh Pha Ngan geplaatst.

Een persoon meldde dat het lichaam, dat leek op dat van een buitenlander, met zijn gezicht naar beneden in de zee dreef bij het eiland Pha Ngan.

Het lichaam werd voor het eerst gevonden door een buitenlander die op een speedboot zat van het eiland Samui op weg naar het eiland Tao in Surat Thani.

Het lichaam is geborgen en wordt geïdentificeerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.