Full Moon Party op het eiland Pha Ngan levert 500 miljoen baht op

Pha Ngan-eiland, Surat Thani –

Meer dan 20,000 toeristen namen deel aan de 5e Full Moon Party van 2023 op het eiland Pha Ngan, die minstens 500 miljoen baht heeft opgebracht.

Ons vorige verhaal:

Meer dan 10,000 toeristen doen mee aan de 5th Full Moon Party dit jaar op Pha Ngan Island.

Nu voor de update:

De Full Moon Party werd gehouden op donderdagavond (4 meith) aan het Rin-strand in het subdistrict Baan Tai op het eiland Pha Ngan.

De commandant van de toeristenpolitie, luitenant-generaal Sukun Phrommai, en de gouverneur van Surat Thani, de heer Wichawut Jintoe, inspecteerden donderdagavond de Full Moon Party. Luitenant-generaal Sukun vertelde TPN Media dat meer dan 20,000 toeristen meededen aan de Full Moon Party, die minstens 500 miljoen baht heeft opgebracht. Officieren waren strikt gefocust op de veiligheid van toeristen, terwijl ondernemers en de lokale bevolking werden aangespoord om goede gastheren te zijn bij het verwelkomen van toeristen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.