Meer dan 10,000 toeristen doen mee aan Full Moon Party op Pha Ngan Island

Pha Ngan-eiland, Surat Thani –

Meer dan 10,000 toeristen doen mee aan de 5th Full Moon Party dit jaar op Pha Ngan Island.

Toeristen wachtten op boten op de pier in Baan Bang Rak, subdistrict Bo Phut op het eiland Samui op donderdag (4 mei).th). Ze zijn op weg naar het Rin-strand in het subdistrict Baan Tai op het eiland Pha Ngan om donderdagavond deel te nemen aan de vijfde Full Moon Party van dit jaar. Het duurt een half uur van het eiland Samui naar het Rin-strand op het eiland Pha Ngan.

De gouverneur van Surat Thani, de heer Wichawut Jintoe, vertelde de Thaise media dat ambtenaren zich strikt moeten concentreren op de veiligheid van toeristen, vooral zowel bij pieren als bij de Full Moon Party. Exploitanten van bedrijven dringen er bij de lokale bevolking op aan om goede gastheren te zijn en toeristen te verwelkomen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.