Man gearresteerd voor het illegaal vangen van inktvis in Phuket

Phuket -

Een man werd gearresteerd met een inktvis bij Panwa Cape in Wichit en aangeklaagd voor het vangen van zeedieren in een beschermd gebied.

De heer Wissanu Jangjai van het Phuket Marine Resources Conservation Centre vertelde de Phuket Express dat ze deze week de heer Wansawat Sawatlong, 40, hebben gearresteerd op Panwa Cape. Van hem werd een inktvis gegrepen.

Hij werd naar het politiebureau van Wichit gebracht omdat hij naar verluidt de bevelen had overtreden van de aankondiging van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu van de milieubeschermingszones in Phuket.

Eerder deze week:

Een man werd gearresteerd met vier zwartpuntrifhaaien bij Panwa Cape in Wichit.

De Phuket Express merkte op dat beiden in hetzelfde gebied zijn gearresteerd met waarschuwingsborden om mensen te laten weten dat het gebied een beschermd gebied is voor het vangen van zeedieren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.