Vrachtwagen rijdt Krabi-apotheek binnen, schuld aan defecte remmen

Krabi-

Een bestuurder gaf de schuld aan het uitvallen van de remmen nadat een baan in een apotheek in Mueang Krabi was gecrasht.

De politie van Mueang Krabi werd dinsdagmiddag (2 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalnd) op Sri Trang Road bij Talad Gao Intersection in Krabi Yai. Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat een vrachtwagen een plaatselijke apotheek had aangereden. De apotheek raakte beschadigd, maar gelukkig vielen er geen gewonden.

De vrachtwagenchauffeur, de heer Sirisak Chaiudom, 50, vertelde The Phuket Express dat hij niet kon remmen toen de vrachtwagen van een helling afdaalde. Hij besloot bij rood licht tegen de kant van de weg te botsen in plaats van tegen andere voertuigen.

Het vrachtwagenbedrijf, dat niet meteen werd genoemd door de politie van Mueang Krabi, heeft naar verluidt de verantwoordelijkheid genomen voor alle schade aan de apotheek.

In vergelijkbaar recent Krabi-verkeersnieuws:

Een bestuurder is gewond geraakt en 43 passagiers hebben het overleefd nadat een bus tegen een elektriciteitspaal in het district Klong Tom botste.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.