Russische toeristen nog steeds topbezoekers in Phuket in april, gevolgd door Chinezen

Phuket -

Russische toeristen stonden in april nog steeds bovenaan de lijst van Phuket-bezoekers, gevolgd door Chinezen.

Phuket Immigration op Phuket International Airport rapporteerde de huidige aankomststatistieken van 1 aprilst tot 30 april 2023.

Het totale aantal internationale toeristen was 304,485. Van die Russen gingen de bezoekers aan kop met 63,476 bezoekers maar dit was een lager aantal dan vorige maand.

In volgorde, de andere top aankomstlanden:

Chinees - 46,697 (hoger dan vorige maand)

Indianen - 24,897

Australisch - 23,307

Brits - 17,552

Zes cruiseschepen bezochten Phuket. Singaporezen zijn de topbezoekers via aankomst op zee, met in totaal 5,905 mensen.

In vergelijkbaar recent nieuws:

Er wordt verwacht dat meer Chinese reisgroepen Thailand zullen bezoeken voor aanstaande lange vakanties tijdens het weekend van de Arbeidsdag, dat dit komende weekend valt met de daadwerkelijke Dag van de Arbeid op XNUMX mei.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.