28 jaar oud warenhuis in Phuket gaat sluiten

FOTO: Alex Alex

Phuket -

Het 28 jaar oude warenhuis Robinson Ocean Phuket gaat in juni van dit jaar definitief dicht.

Het warenhuis Robinson Ocean Phuket bevindt zich aan Tilok Uthit Road in Talad Nuea, Phuket Town. Dit was het eerste warenhuis in Phuket en werd geopend in 1995 en is nu 28 jaar oud.

De officiële Facebook-pagina van Robinson Ocean Phuket Department Store heeft aangekondigd dat ze aftellen om het oudste warenhuis te worden en dan afscheid te nemen van Phuket.

De laatste werkdag voor hen is 30 juni 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.