Tiener sterft en een andere persoon raakt ernstig gewond na motorongeval op Thalang Intersection

Thalang-

Een 17-jarige tiener werd ter plekke dood verklaard, terwijl een andere persoon ernstig gewond raakte nadat twee motoren met elkaar in botsing kwamen op een kruispunt in Thalang.

De politie van Thalang werd op maandagochtend (1 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongeval op de Baan Kean Intersection op Thep Krassarti Road in Thep Krasattri. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen twee beschadigde motoren op de weg aan.

Vlakbij vonden ze het lichaam van een 17-jarige mannelijke tiener met een ernstige wond aan zijn hoofd. Een andere motorrijder, de heer Prakaipet Rawattoe, 30, had ernstige verwondingen opgelopen. Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Getuigen zeiden dat beide motoren uit verschillende richtingen reden bij de verkeerslichten van de kruising.

Het ongeval wordt nog onderzocht door de politie van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.