Surakul-stadion gaat tijdelijk een maand dicht

Phuket -

Het Surakul-stadion is tijdelijk een maand gesloten voor reparaties.

De Phuket Provincial Administration Organisation (OrBorJor) heeft het afgelopen weekend de tijdelijke sluiting van het Surakul-stadion vanaf 1 mei aangekondigd.st tot mei 28th2023.

OrBorJor Phuket stelt dat de tijdelijke sluiting zal zijn voor renovaties ter ondersteuning van een deel van Thailand National Sports. Ze verontschuldigen zich voor het ongemak.

De Phuket Express merkt op dat het Surakul-stadion het belangrijkste Phuket-stadion is dat zich in Phuket Town bevindt. Veel mensen gaan elke dag naar het stadion om te wandelen en hardlopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.