Surakul-stadion gaat tijdelijk een maand dicht

Phuket -

Het Surakul-stadion is tijdelijk een maand gesloten voor reparaties.

De Phuket Provincial Administration Organisation (OrBorJor) heeft het afgelopen weekend de tijdelijke sluiting van het Surakul-stadion vanaf 1 mei aangekondigd.st tot mei 28th2023.

OrBorJor Phuket stelt dat de tijdelijke sluiting zal zijn voor renovaties ter ondersteuning van een deel van Thailand National Sports. Ze verontschuldigen zich voor het ongemak.

De Phuket Express merkt op dat het Surakul-stadion het belangrijkste Phuket-stadion is dat zich in Phuket Town bevindt. Veel mensen gaan elke dag naar het stadion om te wandelen en hardlopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.