PHUKET BIKE WEEK 2023 genereerde minstens 300 miljoen baht - FOTOTOUR

Phuket -

De 27th JAARLIJKSE PHUKET BIKE WEEK 2023 'COWBOY ON THE BEACH' genereerde maar liefst 300 miljoen baht.

Ons vorige verhaal:

De Phuket Bike Week wordt dit jaar gehouden onder het motto 'Cowboys on the Beach'.

Phuket Bike Week werd voor het 27e jaar op rij gehouden van vrijdag 28 april tot en met zondag 30 aprilth, 2023 op Patong Beach.

Nu voor de update:

Het evenement werd officieel gelanceerd op zaterdag (29 aprilth) door de vice-gouverneur van Phuket, Danai Sunantharod, in het Dolphin Public Park op Patong Beach. Vice-gouverneur van Phuket, Danai, vertelde de Phuket Express dat meer dan 5,000 Thaise en buitenlandse rijders aan het evenement deelnamen. Ondertussen namen meer dan 30,000 mensen deel aan het evenement, wat zeker 300 miljoen baht opleverde.

Laten we eens kijken naar enkele foto's van dit geweldige evenement:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.