Een persoon sterft en twee mensen raken gewond nadat een sedan in botsing komt met meerdere motoren in Rawai

Rawai-

Een vrouwelijke berijder is dood verklaard en twee mensen hebben verwondingen opgelopen nadat een sedan in Rawai tegen meerdere motoren botste.

De politie van Chalong werd maandag (1 mei) op ​​de hoogte gebracht van het ongevalst) in de vroege ochtend op Saiyuan – Naiharn Road in Rawai.

Zij en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde sedan op de weg te vinden. De chauffeur, de heer Chatchai Jinda, 29, wachtte ter plaatse op de politie.

In de buurt werden twee beschadigde motoren gevonden. De twee gewonden werden geïdentificeerd als mevrouw Pattama Boon auk, 31, en mevrouw Taeweewan Boonsuk, 44. Ze werden naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Mevr. Apinya Saleewong, 27, werd ter plekke dood verklaard.

Getuigen vertelden het Pattaya News dat er twee motoren uit de tegenovergestelde rijstrook kwamen voordat de sedan op de motoren botste.

De politie van Chalong zet haar onderzoek echter voort om verdere juridische stappen te overwegen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.