Take Care Kids Charity Walk van Pattaya naar Phuket gaat door

Pattaya-

 We hebben eerder deze maand een geweldige liefdadigheidswandeling die James Lee Valentine, "Wild Wolf", ondergaat voor de Take Care Kids Foundation.

Die wandeling is voortgezet en Wild Wolf heeft Bangkok bereikt!

Na 6 dagen hard wandelen (hitte en wegen) bereikte James Lee Valentine Bangkok. Helaas begonnen de eerste blaren op hun voeten zijn voeten te kwellen. Gisteren was een rustdag en dan vervolgt hij de reis naar Hua Hin.

Take Care Kids steunt James in dit buitengewone avontuur dat, weet je nog, begon met de bedoeling geld in te zamelen voor de bouw van het Take Care Kids Thailand Foundation Family Home.

U kunt de onderneming van James steunen door HIER te doneren via hun QR-code of Pay Pal op de Facebook-pagina van de Take Care Kids Foundation en volg zijn dagelijkse trektocht.

 Donaties kunnen ook worden gedaan aan de Maak een rekening van de Care Kids Thailand Foundation op Kasikorn Bankrekeningnummer 584-2-05272-8 of gebruik onze onderstaande QR-code.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.