Pick-up beschadigd, bestuurder gewond bij verkeersongeval in Phuket

Phuket-

Een pick-uptruck raakte beschadigd en een bestuurder liep verwondingen op na een verkeersongeval met een motorrijder in Phuket.

Een videoclip van een man in een rood shirt die een pick-uptruck en een chauffeur aanrijdt, is viraal gegaan op lokale sociale media.

De politie van Phuket City vertelde de Phuket Express dat de chauffeur van de pick-up alleen werd geïdentificeerd toen de heer Suriya aangifte deed bij de politie dat het incident op 23 april plaatsvond.rd, 2023, op een weg in Talad Nuea, Mueang Phuket.

Meneer Suriya stond met zijn vrouw en tweejarig kind voor een rood licht in de pick-up. De verdachte, alleen geïdentificeerd als meneer Narong, 30, gebruikte een ijzeren staaf van 70 centimeter lang om de voorruit van de pick-uptruck, de zijruit van de pick-uptruck en Suriya's arm te raken. De heer Suriya gaf toe dat er eerder een verkeersongeval was met een motorrijder.

Nadat de videoclip viraal was gegaan op lokale sociale media, meldden meneer Narong, de man in het rode shirt in de virale video, en zijn vader zich bij de politie. Narong gaf toe dat hij de pick-uptruck en meneer Suriya had geraakt.

De politie van Phuket City zet haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen en de details van het verkeersongeval dat plaatsvond voordat Narong Suriya aanviel, werden niet duidelijk gemaakt aan The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.