Russische man springt zijn dood tegemoet vanaf parkeerplaats bij warenhuis in Phuket

Phuket -

Een leraar Russisch sprong zijn dood tegemoet vanaf een parkeerplaats bij een warenhuis in Phuket.

De Wichit-politie vertelde de Phuket Express dat ze op donderdag (8 april om 20 uur) op de hoogte waren gebracht van het incidentth) bij een parkeergebouw in een warenhuis.

Politie, hulpdiensten en de Phuket Express arriveerden ter plaatse om het lichaam van een 32-jarige Russische staatsburger op de grond te vinden (de Phuket Express houdt zijn naam achter in afwachting van de ambassade en de familiemelding). Op zijn lichaam werd geen teken van een worsteling gevonden.

De politie controleerde camerabeelden van het gebouw en informeerde de media dat de Russische staatsburger alleen op de 5e verdieping van het parkeergebouw liep voordat hij plotseling op de grond sprong.

Een bewaker in de buurt vond de bewusteloze man voordat hij de hulpdiensten belde. De Russische man werd later echter ter plekke dood verklaard.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat het warenhuis op het moment van het incident nog niet open was. De Russische man was lokaal taalleraar in Phuket en er was geen teken van een briefje of uitleg voor de acties van de man.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. De Phuket Express suggereert de Samaritanen van Thailand die hier te bereiken zijn:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.