Vier gewonden en vier voertuigen beschadigd bij ongeval in Patong na conflict in massagesalon - VIDEO

Patong-

Vier mensen zijn gewond geraakt en vier voertuigen hebben schade opgelopen na een auto-ongeluk in Patong, mogelijk met een conflict tussen twee lokale eigenaren van massagewinkels.

Een videoclip van het ongeval ging eerder deze week viraal op Thaise sociale media. De videoclip lijkt een rode auto te laten zien die inrijdt op motoren en mensen op de Rat-U-Thit 200 Pee Road. De clip is hieronder te zien, maar de discretie van de kijker wordt geadviseerd.

De politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, vertelde de Phuket Express dat de bestuurder van het rode voertuig alleen werd geïdentificeerd als de heer Manao, 25. Hij is ook de eigenaar van een kleine massagesalon in de buurt van de plaats van het ongeval.

Mano parkeerde zijn auto voor een andere massagesalon. De eigenaar van de massagesalon, alleen geïdentificeerd als meneer Pattie, klopte op het portier van de auto. Hij wilde met meneer Manao praten over de avond ervoor, toen meneer Manao naar verluidt bijna met zijn auto inreed op enkele medewerkers van meneer Pattie.

Meneer Manao vertelde de politie dat hij in paniek raakte voordat hij de controle over zijn auto verloor. Hij botste met zijn auto tegen vier voertuigen en vier mensen.

De politie van Patong zet nu haar onderzoek voort voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.