UPDATE: Bestuurder wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten bij auto-ongeluk in Patong na conflict in massagewinkel

Patong-

Een bestuurder wordt geconfronteerd met drie aanklachten nadat vier mensen gewond zijn geraakt en vier voertuigen zijn beschadigd bij een auto-ongeluk in Patong, mogelijk met een conflict tussen twee lokale eigenaren van massagewinkels.

Ons vorige verhaal:

Een videoclip van het ongeval ging eerder deze week viraal op Thaise sociale media. De videoclip lijkt een rode auto te laten zien die inrijdt op motoren en mensen op de Rat-U-Thit 200 Pee Road.

Nu voor de update:

De politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, vertelde de Phuket Express dat de chauffeur, alleen genoemd als Mr. Panudech of zijn Thaise bijnaam Manao, wordt beschuldigd van het veroorzaken van verlies van eigendommen, lichamelijk letsel met letsel en roekeloos rijgedrag met letsel als gevolg.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.