Twee mensen gered nadat vissersboot kapseisde in Phang Nga

Phang Nga-

Twee vissers zijn gered nadat een boot kapseisde in Phang Nga.

De Royal Thai Navy in Phang Nga werd op de hoogte gebracht van het incident in het afgelopen weekend waarbij een lokale vissersboot kapseisde op ongeveer 26 kilometer van het Bang Kwan-strand in Khok Kloi, Takua Thung-district.

Ze kregen later bericht van een andere vissersboot dat ze twee bootbemanningsleden hadden gered van de gekapseisde longtailboot op de locatie.

Beiden waren veilig en werden teruggebracht naar het nabijgelegen land, hoewel hun namen niet aan de Thaise media werden gegeven.

Dit is goed nieuws als onlangs verloor een Thaise visser op tragische wijze zijn leven na een zware storm in Koh Samui, zoals we hier hebben besproken.

Als onderdeel van datzelfde stormsysteem, nog eens vier vissers kwamen helaas om het leven in Nakhon Si Thammarat, zoals we hier schreven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.