Dronken man slaat vriend dood in Phuket vanwege onbeschofte opmerking

Thalang-

Een dronken man sloeg zijn vriend dood terwijl ze alcohol dronken bij een stuwmeer in Thalang. De moord was naar verluidt nadat het slachtoffer een grove opmerking had gemaakt tegen de verdachte.

De Thalang-politie vertelde de Phuket Express dat ze op zondag (23 april) op de hoogte waren gebracht van het incidentrd) bij het Bang Naew Dam Reservoir in Baan Manik, Sri Soonthorn.

Politie, reddingswerkers en de Phuket Express arriveerden ter plaatse bij een rubberplantage en vonden het lichaam van een man bedekt met opgedroogd bloed in de buurt van een kleine hut. Bij hem is geen legitimatiebewijs gevonden. De politie geloofde dat de man minstens twee dagen voordat zijn lichaam werd gevonden, stierf.

Onderzoekers werden ter plaatse geroepen om de identiteit van de overledene vast te stellen en lokale dorpelingen werden naar het gebied geroepen om vragen te beantwoorden.

Buurtbewoners in de buurt vertelden de onderzoekers later dat de man meneer Tham heette, ongeveer 40 jaar oud was en oorspronkelijk uit het noordoosten van Thailand kwam.

Op dezelfde dag nam een ​​buurtbewoner een verdachte, de heer Taksin Ponwong, 49, mee naar de plaats delict om met onderzoekers te praten nadat de niet-geïdentificeerde lokale dorpeling zei dat hij de verdachte enkele dagen eerder met het slachtoffer had zien rondhangen.

Taksin gaf tegenover de politie toe dat hij een ijzeren staaf gebruikte om meneer Tham in het gezicht te slaan.

Taksin verklaarde dat hij en meneer Tham enkele dagen voordat het lichaam van Tham werd gevonden samen op de rubberplantage hadden gedronken toen meneer Tham hem beledigde.

Hoewel Tham beweerde dat de belediging slechts scherts en een grap was, zei Taksin dat hij woedend was over de opmerking en vervolgens Tham doodsloeg met een ijzeren staaf in de buurt. De exacte opmerking werd niet gedeeld door Taksin.

De Thalang-politie vertelde de Phuket Express dat Taksin wordt beschuldigd van lichamelijk letsel met de dood tot gevolg en plannen heeft om schuld te bekennen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.