Rondvaartboot met 42 buitenlandse toeristen komt vast te zitten op een zandbank in Phang Nga

Phang Nga-

Een rondvaartboot met 42 toeristen uit Phuket kwam vast te zitten op een zandbank in Phang Nga.

Het hoofd van het Ao Phang Nga National Park, de heer Nattawat Nuisringam, vertelde de Phuket Express dat eEerder deze week hielpen ze een rondvaartboot die bij eb vast kwam te zitten op een zandbank tussen Takeng Hill en Nom Sao Hill.

De boot was op weg vanuit Phuket met 42 buitenlandse toeristen. Ze waren op weg naar Hat Nopparat Thara – Mu Ko Phi Phi National Park in Krabi en Ao Phang Nga National Park.

Bootbemanningen en buitenlandse toeristen probeerden de boot een half uur van de oever te duwen, maar dat mislukte. Medewerkers van het Nationaal Park duwden uiteindelijk de boot van de zandbank.

Er vielen geen gewonden bij het incident, maar verschillende toeristen waren geïrriteerd door de vertraging van hun tourschema.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.