Meer warm weer in petto voor Thailand

Thailand -

De Thaise Meteorologische Dienst (TMD) heeft gewaarschuwd voor warm weer in veel gebieden in het land.

De TMD heeft een dagelijkse weersvoorspelling voor vandaag (21 april) aangekondigdst). Hitte bedekt de bovenste delen van Thailand en in veel gebieden in de bovenste delen wordt zeer heet weer voorspeld. Vanwege het zeer warme weer moeten mensen op hun gezondheid letten.

Sommige delen van Thailand kunnen echter ook geïsoleerde onweersbuien hebben. Ondertussen kunnen de Andamanse Zee en de Golf in de zuidelijke delen geïsoleerde onweersbuien hebben. Mensen moeten oppassen voor onweer en voorbereid zijn.

Verdeling per regio:

Noordelijk

Heet tot zeer heet gedurende de dag met mogelijk geïsoleerde onweersbuien met harde wind, voornamelijk in Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lamphun, Lampang en Tak.

Minimale temperatuur 24-29 °C.

Maximale temperatuur 39-42 °C.

noordoosten

Heet tot zeer heet overdag met geïsoleerde onweersbuien met harde wind, meestal in Loei, Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan Surin, Sisaket en Ubon Ratchathani.

Minimale temperatuur 25-29 °C.

Maximale temperatuur 39-41 °C. Zuidwestelijk

centraal

Heet tot zeer heet met geïsoleerde onweersbuien met windvlagen en geïsoleerde onweersbuien, voornamelijk in Kanchanaburi en Uthai Thani.

Minimale temperatuur 25-28 °C.

Maximale temperatuur 38-41 °C.

Oostelijk

Heet en bewolkt en erg heet op sommige plaatsen met geïsoleerde onweersbuien, meestal in Sa Kaeo, Rayong, Chanthaburi en Trat.

Minimale temperatuur 26-30 °C.

Maximale temperatuur 34-40 °C.

Zuid (oostkust)

Heet overdag en geïsoleerde onweersbuien 20 procent vooral in Phatthalung, Songkhla, Yala en Narathiwat.

Minimale temperatuur 24-28 °C.

Maximale temperatuur 35-39 °C.

Zuid (westkust)

Heet overdag en geïsoleerde onweersbuien 10 procent vooral in Krabi, Trang en Satun. Minimale temperatuur 25-28 °C.

Maximale temperatuur 33-36 °C.

Metropolitaans van Bangkok

Heet overdag en bewolkt. Op sommige plaatsen erg warm.

Minimale temperatuur 28-29 °C.

Maximale temperatuur 35-40 °C.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.Steun The Pattaya News in 2023!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/