Dief breekt in in het huis van een beroemde Thaise actrice in Phuket

Phuket -

Een dief heeft ingebroken in het huis van een beroemde Thaise actrice in Phuket en zou honderdduizend baht of ongeveer 3,000 dollar hebben gestolen.

De beroemde Thaise actrice Napakpapa 'Ma Mee' Nakprasit postte deze week op haar persoonlijke sociale media dat een dief die werd betrapt op camerabeelden inbrak in haar luxe huis in een woonwijk in Cherng Talay, Thalang in de nacht van 17 april.th.

De woonwijk had een duur beveiligingssysteem, maar het schrikte deze specifieke dief niet af. Als gevolg hiervan heeft Ma Mee aangifte gedaan bij de politie van Cherng Talay.

De politiechef van Cherng Talay, kolonel Chalermchai Hernsawat, vertelde de Phuket Express dat ze de verdachte opsporen aan de hand van camerabeelden in het huis en de nabije omgeving. De politie van Cherng Talay ontdekte dat op dezelfde avond een verdachte inbrak in twee andere huizen in het gebied en vermoedelijk dezelfde persoon is.

Ma Mee is vooral bekend vanwege haar optredens in Thaise horrorfilms, zoals de serie Art of the Devil en Mae Bia (Snake Lady). Ze is echter ook verschenen in romantische komedies en drama's, evenals in Butterfly Man.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.