TAT brengt 'Amazing Thailand Roadshow' naar meer Chinese steden

'Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+' bezoekt Chongqing, Beijing en Nanjing om het vertrouwen in Thailand als favoriete bestemming voor Chinese toeristen te vergroten.

Bangkok, 20 april 2023 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) leidt een sterke delegatie van 56 Thaise touroperators op de 'Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+' van 17-21 april, met bezoeken aan de drie belangrijkste steden van Chongqing , Beijing en Nanjing, om te herhalen dat Thailand een favoriete bestemming blijft voor Chinese reizigers.

De roadshow 'Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+' bezocht eerst Chongqing op 17 april, vervolgens Peking op 19 april en zal Nanjing op 21 april bezoeken. Het volgt op de 'Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023' in februari, die Shanghai, Chengdu en Guangzhou aandeed.

De heer Tanes Petsuwan, plaatsvervangend gouverneur van de TAT voor internationale marketing - Azië en de Stille Zuidzee, zei “De roadshow legt de nadruk op het promoten van hoogwaardige toeristische ervaringen in Thailand, met bijzondere aandacht voor een breed scala aan toeristische producten en diensten die worden aangeboden in Phuket en de nabijgelegen kustgebieden van Andaman. In zoverre zijn we zeer verheugd om enthousiaste zakelijke onderhandelingen te zien tussen de Thaise leveranciers en de Chinese toerismeprofessionals, en het aanhoudende vertrouwen in Thailand als favoriete bestemming voor Chinese toeristen.”

De 'Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+', georganiseerd in samenwerking met de Phuket Tourism Business Association, neemt deel aan 38 hotel- en resortexploitanten, zes reisbureaus, zes toeristische bestemmingen, drie andere soorten touroperators en drie strategische partners van de TAT.

Naast zakelijke discussiemogelijkheden, krijgen de Chinese toerismebedrijven in de drie steden ook een update over hoogwaardige toeristische producten en diensten in Thailand, met name Phuket en de Andaman-regio, terwijl er voor de Thaise toerismeverkopers een marktbriefing is over de Chinese markt door het TAT-kantoor in elke bezochte stad.

Tijdens de roadshow op 17 april in Chongqing namen meer dan 200 Chinese toerismeprofessionals van 101 bedrijven deel aan zakelijke onderhandelingen en updates over toerisme in Thailand.

De roadshow is ook bedoeld om meer bekendheid te geven aan TAT's meest recente marketingcampagne voor de Chinese markt genaamd 'Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook' (hoe meer men naar Thailand reist, hoe leuker ze zijn) campagne. Het doel is om te benadrukken dat Thailand een toeristische topbestemming blijft voor Chinese reizigers, en om een ​​verscheidenheid aan hoogwaardige toeristische producten en diensten te promoten die tegemoet komen aan de levensstijl van verschillende Chinese reissegmenten.

Chongqing, Beijing en Nanjing behoren tot economisch belangrijke steden in China, met vliegverbindingen naar Thailand. Er zijn gemiddeld 25 wekelijkse vluchten tussen Chongqing en Bangkok, 14 vluchten per week tussen Beijing en Bangkok en 23 vluchten per week tussen Nanjing en Bangkok.

Van 1 januari tot 10 april 2023 registreerde het koninkrijk 614,338 Chinese toeristen, volgens voorlopige cijfers van het ministerie van Toerisme en Sport.

“Met meer dan 11 miljoen Chinese toeristen die in 2019 op bezoek zijn, is China een belangrijke toeristenmarkt voor Thailand, en aangezien het blijft aantrekken, verwacht de TAT dat de roadshows naar China dit jaar Thailand zullen helpen zijn doel te bereiken om 9 miljoen Chinese toeristen te verwelkomen in 2023. , " Dhr. Tanes concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.