Lichaam van visser gevonden na kapseizen van boot tijdens storm nabij het eiland Samui

Samui, Surat Thani –

Het lichaam van een vermiste visser werd gevonden nadat een vissersboot kapseisde tijdens een storm nabij het eiland Samui.

De Samui Public Relations Department vertelde de Phuket Express dat veel lokale vissersboten naar verluidt zijn gekapseisd tijdens zware stormen op zondag (16 april).th).

Tot nu toe zijn vier mensen gered. Een bepaalde lokale vissersboot kapseisde tussen Tan Island en Samui Island. De visser, de heer Wiroj Srifah, 51, was eerder als vermist opgegeven.

Er werd een zoekactie gestart door de Marinepolitie, touroperators en lokale vissersboten. Op maandag (17 april) identificeerden ze eindelijk de locatie van de gezonken boot onder water. Het lichaam van de heer Wiroj werd gevonden vast in de gezonken vissersboot onder de zee. Meneer Wiroj was alleen aan het vissen.

Veel zuidelijke delen van Thailand zijn zondag (16 april) getroffen door zware stormen. Ten minste vier lichamen zijn gevonden en zes mensen zijn gered nadat veel lokale vissersboten kapseisden in Nakhon Si Thammarat tijdens recente zware stormen.

Een veerboot is gedeeltelijk ondergedompeld en beschadigd nadat hij door golven was geraakt bij een pier bij het eiland Samui.

Sterke wind tijdens Songkran heeft de huizen van meer dan 1,700 gezinnen in het noordoosten van Thailand beschadigd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.