Patong motordief gearresteerd met hulp van sociale media

Patong-

Een motordief in Patong is met wat hulp van sociale media opgepakt in Rawai.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze een man hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als de heer Chanchai, 30, uit Songkhla. Hij werd in Rawai gearresteerd met een gestolen motor. Hij wordt verdacht van diefstal.

De arrestatie kwam nadat de motoreigenaar, wiens naam niet bekend was gemaakt, aangifte deed bij de politie van Patong. Ze controleerden camerabeelden in de buurt waarop duidelijk het gezicht van de verdachte te zien was. De motoreigenaar plaatste de camerabeelden in de lokale Facebook-groep van Newshawk Phuket.

Buurtbewoners in Rawai herkenden het gezicht van de verdachte en de gestolen motor van de socialemediagroep. Ze meldden zijn identiteit aan de politie van Chalong voordat ze de verdachte arresteerden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.