Amerikaanse toerist aangevallen door nachtclubbewakers in Rawai, bewaker beboet

Rawai-

Een Amerikaanse toerist werd aangevallen door de bewakers van een nachtclub in Rawai die viraal ging op sociale media, maar het verhaal eindigde met alle partijen tevreden en de bewakers verontschuldigden zich.

De politiechef van Chalong, kolonel Ekkarat Plaiduang, vertelde de Phuket Express op maandagochtend (17 april) over de situatie. Op 9 aprilth DHR. BRYCE ALAN TERZIAN, 33, een Amerikaans staatsburger, heeft aangifte gedaan van het incident bij de politie van Chalong.

Dat vertelde Terzian op 8 april aan de politieth, hij was in een nachtclub in Rawai. Hij maakte ruzie met de dj voordat hij naar verluidt door een bewaker uit de nachtclub werd gegooid. Een andere bewaker viel hem aan terwijl hij op de grond lag nadat hij van de zaal was verwijderd.

De exacte reden voor de ruzie en het verwijderen van de heer Terzian uit de club waren onduidelijk en geen van de partijen ging hier verder op in.

De Phuket Express merkte op dat het hele verhaal aan het licht kwam omdat nadat de heer TERZIAN aangifte had gedaan bij de politie, er dagenlang niets gebeurde en hij besloot om naar sociale media te gaan voor hulp, waardoor de video van het incident viraal ging.

Kolonel Ekkarat vertelde de Phuket Express dat op maandagmiddag (17 aprilth) De heer Prasert Mardsatun, 45, de bewaker in kwestie die ervan wordt beschuldigd het slachtoffer te hebben geschopt, ontmoette de heer TERZIAN op het politiebureau van Chalong. Ze begrepen allebei wat er was gebeurd en de heer Prasert verontschuldigde zich bij de heer TERZIAN en de heer TERZIAN zei op zijn beurt dat hij geen juridische stappen tegen de heer Prasert wilde ondernemen.

De heer Terzian zei dat hij binnenkort terug zal gaan naar Amerika en dat hij wil genieten van zijn tijd in Phuket in plaats van weer terug te komen naar het politiebureau voor de zaak of verwikkeld te zijn in een lang proces in de rechtszaal.

De heer Prasert kreeg echter een boete van 1,000 baht van de politie van Phuket voor het toebrengen van lichamelijk letsel.

Bovendien betaalde de nachtclubmanager alle behandelingen voor de blessure van meneer TERZIAN. De exacte naam van de club werd achtergehouden door de politie van Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Phuket Express in 2023!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.